Perhe

kennel Satulehdon

shetlanninlammaskoira

Satu

 

Koiraharrastukseni aloitin vuonna 1989 ja ensimmäinen koirani oli sheltti Greengrove Hurrcan in Gold "Hari". Harrastus alkoi Harin kanssa tokoillen, pelastuskoiratoiminnalla ja agilityn parissa. Sheltin myötä perhe kasvoi parilla sileäkarvaisella colliella ja harrastus jatkui agilityn sekä pelastuskoiratoiminnan merkeissä. Vuosien myötä kasvattajan rooli on alkanut kiinnostamaan yhä enemmän ja kasvattajan peruskurssin kävin vuonna 2014. Kennelnimen Satulehdon sain 2015 kesällä

 

Kasvatan shetlanninlammaskoiria pienimuotoisesti kotikennelissä. Koiramme ovat perheenjäseniä ja tulevat pennut kasvavat lasten ja muiden koirien kanssa. Tavoitteenani on rodunomainen, terve, aktiivinen ja hyväluonteinen shetlanninlammaskoira. Kennelimme kaikki pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, silmäpeilattuina, rekisteröityinä ja mikrosirutettuina.

 

 

Kaapo ja Nelli

Jan

 

Perheen isukki ja koirahöperö. Koirien parissa puuhastelua jo vuodesta 1989 lähtien. Koiraharrastus vei mukanaan aina pelastuskoiratoiminasta agilityyn asti. Agilityssa tuli joskus vähän kisailtua ja tuomarioikeudetkin hankittua.

Kukkis ja Kukka

Teemu ja Gösta

KOIRAN ELÄMÄÄ KOIRAN EHDOILLA

 

Huilataan hetki ja sitten taas mennään!